Szív nemez kitűző amit varrott gyöngyökkel díszítettem. Amolyan bohém vidám HErás stílusban.
Válaszd hozzád legközelebb álló színben. ...
Szív nemez kitűző amit varrott gyöngyökkel díszítettem. Amolyan bohém vidám HErás stílusban.
Válaszd hozzád legközelebb álló színben. Remekül feldobja a hétköznapi öltözékünket. Tökéletes kiegészítő ezekben a szürke téli hétköznapokban.
A hátulján lévő erős csipeszes csattal biztonságosan tűzhető a kabát, mellény gallérjára vagy a kivágott ruha, blúz kivágásába -akár a poló kivágásába. Sálcsipeszként is jól működik. Hajadba, kontyodba is tűzheted.
Anyag 100% merinó gyapjú, Üveggyöngyök, erősebb fém hajcsipesz.
Legtávolabbi mérete: 12cm
Rendelhető más színben is. Mivel az alapanyagot is én készítem bármilyen színben rendelhető!
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 250 Ft | 1 250 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 310 Ft | 1 310 Ft |
Postai küldemény utánvéttel | 1 660 Ft | 1 660 Ft |
Foxpost csomagautomatába utánvéttel | 990 Ft | 1 040 Ft |
Foxpost házhozszállítás utánvéttel (3nap) | 1 440 Ft | 1 490 Ft |
Foxpost csomagautomatába előre fizetéssel | 700 Ft | 700 Ft |
Shipping to other country | 4 590 Ft | 5 990 Ft |
Meska interjú az alkotóval »
Hódi Era textilműves vagyok.
Textilfestés, selyemfestés, horgolás, kötés és ezek ötvözéséből született kézműves munkával magam alkotta textil tárgyakat készítek.
Tagja vagyok a Textil Art Fiber Art (TAFA)nemzetközi textilművészeti csoportnak.
Minden darabom egyenként készül kézműves technikával, saját mintáimmal dolgozok. Így minden darab más és más lesz megismételhetetlen, egyedi. Feltöltődik a szerelmemmel és alázatommal az alkotás iránt, a tiszteletemmel a kézművesség iránt, szeretettemmel az anyag és a színek iránt. Ebből az összességből születik számodra egy kézzel fogható, ölelgetős, szívmelengető tárgy. Olyan ami megnyugtat, amire jó ránézni, ami harmóniában van veled ebben a rohanó, pörgő világban.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban