Fa ékszerek - LUNA -  - Meska.hu Fa ékszerek - LUNA -  - Meska.hu Fa ékszerek - LUNA -  - Meska.hu Fa ékszerek - LUNA -  - Meska.hu
Fa ékszerek - LUNA -  - Meska.hu Fa ékszerek - LUNA -  - Meska.hu Fa ékszerek - LUNA -  - Meska.hu Fa ékszerek - LUNA -  - Meska.hu
Fa ékszerek - LUNA -  - Meska.hu
Gyönyörű, egyedi, kézzel gyártott fa ékszerek. Minden apró részlet gondosan kidolgozva, a medál és a bőrszíj összekötő "karikát" is fából készítettük a tökéletes összhang és harmónia érdekében. Fekete dióból cseresznye fa berakással készítettük ezt a remek medált. Bőrszíj hossza 46 cm (de rendelhető más méretben is 72 cm-ig), vastagsága 2 mm, szélessége 3 mm. Kettő színben rendelhető: barna, fekete. Medál méretek : (igény esetén, más méretekben is rendelhető) Átmérő - 5 cm
Összetevők

fekete dió, cseresznye fa

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 6 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

famegmunkálás, szobrászat

Jellemző
faékszer

Színek

barna, beige

Termékkód

3552153

A termékeinket a Magyar Posta szállítja, gondosan becsomagolva.
Minden termékünknek garantáljuk a minőségét és a leírásban szereplő adatoknak hitelességét!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény előre fizetéssel
500 Ft 500 Ft

Készítette

Rodizto

Rodizto

Ne csak a szemeddel láss...

5 (147)

Rodizto boltja  ›

Róla mondták

“Korrekt, hatékony, gyors egyeztetést követően azt kaptam, amit vártam. Nagyon tetszik, örülök neki. Minden kérdésemre valaszt kaptam, minden kérésem teljesült. Meg vagyok elégedve.”

Tinuvea

Egyedi rendeléseket is vállal

Rodizto további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek