3 db kerámia Meseházikó karácsonyi dekoráció - Rusztikus sorozat, KÉK

Színes-csámpás, felfüggeszthető, kézzel festett házikók. Nincs köztük két tökéletesen egyforma, csak nagyon hasonló, de mindegyik egyed...


3 db kerámia Meseházikó karácsonyi dekoráció - Rusztikus sorozat, KÉK


   
   

3 db kerámia Meseházikó karácsonyi dekoráció - Rusztikus sorozat, KÉK leírása

Színes-csámpás, felfüggeszthető, kézzel festett házikók. Nincs köztük két tökéletesen egyforma, csak nagyon hasonló, de mindegyik egyedileg, kézi munkával készült, a formára sincs sablon, és a festésre sem.
A rusztikus sorozat darabjai a leguniverzálisabbak, bátran ajánlom őket modern, skandináv típusú és a klasszikus stílusú otthonokba is.
Ha ajándékba szánod és nem ismered pontosan a megajándékozott ízlését, ez a sorozat a legjobb választás.

A házikók fizikai jellemzői:
Magasság: kb. 3,5 cm
Alap: kb. 1,5x2 cm
Súly: kb. 2,5-3 dkg
Az elejükön egy ajtó és egy ablak, a hátuljukon 4 db ablak található. A képeken mindkét nézet látszik, az ár 3 darabra vonatkozik.

Tömörre vannak égetve 1200 fokon, kimondottan ellenállóak, nem törnek könnyen.

Használhatók ajtódíszre, asztaldíszre dekorációnak, apró szuveníreknek csak úgy, de köthetők csomagra, állhatnak az íróasztalon, vagy lóghatnak a konyhában, gyerekszobában, lehet velük adventi koszorút dekorálni.

Kedves, személyes ajándékként is megállják a helyüket: végre valami aminek az anyukád, a legjobb barátnőd, és a kolléganőd is egyformán örül.:)
Többféle színösszeállítás van, és készítettem apró gombákat is a házikókhoz kiegészítőnek, ezekből is választhatsz.

Károsanyagtól mentes alapanyagokból készül, speciális fehér agyagból, magastüzű mázakkal, innovatív technológiával, így biztos lehetsz benne, hogy hajszálrepedésektől mentes, tartós darab kerül hozzád.

Ha még nézelődsz, de később visszajönnél ne felejtsd el kedvencnek jelölni a meseházikós karácsonyfadísz szettet, hogy könnyen visszatalálj.

3 db kerámia Meseházikó karácsonyi dekoráció - Rusztikus sorozat, KÉK jellemzői

termék, készítette: Mesekeramia

saját alapanyag
Csak az agyagot nem én készítettem:)

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
2926927

feltöltve
2018. december 6.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

3 db kerámia Meseházikó karácsonyi dekoráció - Rusztikus sorozat, KÉK szállítása

2018. ÉVI CSOMAGSZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK AZ ALÁBBI TÁBLÁZATBAN

►SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
Budapesten, a 17. kerület szomszédságában, a műhelynél is átveheted át a megrendelésedet.

►TÖRÉSGARANCIA
Az érvényesítés feltétele, hogy az összetört csomagról a szállítóval JEGYZŐKÖNYVET vetess fel.

►ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
Minden esetben 100%-os elégedettségi garanciát vállalok: ha nem tetszik, amit kaptál, nem kell megtartanod, ennek én sem örülnék, ez hiúsági kérdés.:)
Juttasd vissza nekem sértetlenül a motyót a saját költségeden, amint ez megtörtént visszaküldöm a termék árát és az első szállítás költségét.

-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
FONTOS, hogy ha POSTA PONTRA, vagy POSTA CSOMAGAUTOMATÁBA szeretnéd a csomagod, akkor írd meg nekem, hogy melyikbe kéred!
Itt tudod megnézni:
►PostaPontok: https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/
►Csomagautomaták: http://www.postapont.hu/partnermaps/csomagautomata

Egyéb csomagautomatás szállítás nincs. Köszönöm a megértést!


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
MPL csomag törékeny kezelés nélkül 1 700 Ft 1 900 Ft
MPL csomag törékeny kezeléssel 3 000 Ft 3 200 Ft
PostaPontra kézbesítés 1 500 Ft 1 700 Ft
Posta Csomagautomata 1 100 Ft 1 300 Ft

3 db kerámia Meseházikó karácsonyi dekoráció - Rusztikus sorozat, KÉK alkotója: Mesekeramia

Mesekeramia
Kedves erre járó Vándor!

Dudás Emese vagyok, Meseváros épületeit és Varázserdő növényeit, állatait tervezem meg és készítem el fagyálló anyagból, hogy elvarázsolják az otthonokat, kerteket, teraszokat, fákat.

2007-ben, már bőven felnőtt fejjel kezdtem tanulni a kerámiakészítést, gyorsan kiderült, hogy több lesz ez számomra egyszerű hobbinál, 2009-ben végeztem el a Kresz Mária Alapítvány OKJ-s fazekas képzését.

Azóta beszippantott ez a mesevilág, eleinte csak éjszakánként, és hétvégén rúgtam a korongot, mára az ébren töltött óráim legnagyobb részét ezzel töltöm, mert ez ragad meg, ez köt le, repít fel, emel át.
Az alkotás terápia, a szó legjobb értelmében.

Azt gondolom és gyakran mondogatom is, hogy senki nem úgy keveredik be az erdőbe, hogy egyszer csak köré nőnek a fák. Egyik lépés a másik után.. Ahová jutottam varázserdő, a világom mesevilág.

A műhely kertjében ajtóval, ablakokkal díszített fák, színes gombák, cifra tornyok, mohás kövek, gyíkok, kacskaringós tornyok között ácsorog az idő, ahogy a félporcelán templomok óráin a mutatók.

Csendes, időtlen létezők egy elvarázsolt világban, a mai napig rácsodálkozom, hogy beléphettem ide és lehetőségem van megmutatni mi mindent találtam.

A kezdetek óta csomó minden változott ( például nem lettem fazekas ) és változásban van ma is, de ez a döbbent áhítat állandó.

Számomra ez az az anyag, amiből alkotni érdemes, mert szerves, élő, rezeg, mint Te, vagy én.
Hat rám, ahogy én is hatok rá, minden darab rög üzen valamit, ez keveredik össze a bennem kavargó érzésekkel, gondolatokkal.
Minden égetéssel az Élet rögzül kerámiává.

Magaddal vihetsz egy darabot, vagy odaadhatod annak, akit szeretsz, ha a szándék tiszta, ez megőriz és megvéd.

Az alkotás folyamatában lelt öröm akkor teljes, hogy ha az, ami a kezeim közül kikerül esztétikus, funkcionális és nem utolsósorban jó minőségű.

Nekem ez azt jelenti, hogy a tárgyak -mivel sok kültéri kerámiám van- valóban fagyállóak, vízhatlanok, és nincsenek tele a kerámiamázakra sajnos annyira jellemző hajszálvékony repedésekkel.

Hogy ezt a minőségi váltást megléphessem egy új technológiát használok: nagyon magas kaolin tartalmú anyagból, speciális mázakkal az átlagosnál sokkal magasabb hőfokon égetem a tárgyakat.

A hőfokot tekintve ezek már majdnem porcelánok, viszont a díszítés itt is máz alá történik, mint a hagyományos fazekasságnál. Megvan bennük a porcelán keménysége, de őriznek valamit a hagyományos cseréptárgyak rusztikusságából.

A felhasznált alapanyagok káros összetevőktől mentesek, nem ártalmasak az egészségre, nem használok ólmos, kadmiumos mázakat.
Ezen a hőmérsékleten ( <1200 C ) már a fémek bőven megolvadnak, a sima agyag sem bírja, de ez garantálja a magas műszaki minőséget.

Pillanatnyilag nincs szabad kapacitásom teljesen egyedi megrendelések teljesítésére, vagy határidős feladatokra.

De ha például szeretnél egy nevet, idézetet egy általam egyébként készített formára, és "ráér", akkor keress bizalommal, igyekszem válaszolni - ha ez nem sikerül időben mindig mindenre, mindenkinek, kérlek nézd el nekem, a napi feladatok mellett időt kell találnom az álmodozásra is.:)

Inkább nézz körül mi van készen.:)

Köszönöm:
Dudás Emese

---------------------------------------------------------------
FIGYELEM!
A WEBSHOP KARÁCSONY UTÁN BEZÁR ÉS 2019 MÁJUSIG HOSSZÚ TÉLI ÁLMOT ALSZIK, VAGYIS ZÁRVA VAN!

NYITÁS: 2018.05.01.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban