Virágfüzér  -   táskadísz -  - Meska.hu Virágfüzér  -   táskadísz -  - Meska.hu Virágfüzér  -   táskadísz -  - Meska.hu Virágfüzér  -   táskadísz -  - Meska.hu
Virágfüzér  -   táskadísz -  - Meska.hu Virágfüzér  -   táskadísz -  - Meska.hu Virágfüzér  -   táskadísz -  - Meska.hu Virágfüzér  -   táskadísz -  - Meska.hu
Virágfüzér  -   táskadísz -  - Meska.hu
Akril virágokból, tekla-, gyanta-, és matt üveggyöngyökből készítettem a táskadíszt, a végét pedig vaj színű bojttal díszítettem. A termék hossza karabínerrel együtt 15 cm.
Összetevők

akril virág, üvegtekla gyöngy, fűzött hatású akril gyöngy, matt üveggyöngy, tekla gyöngy, bojt, karabíner

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

ékszerkészítés

Jellemző
virág, tavasz, táskadísz, bojt, nyár, virágfüzér

Színek

fehér, kék, rózsaszín

Termékkód

3549882

CSAK ELŐRE UTALÁS ESETÉN POSTÁZOK , ajánlott, elsőbbségi szolgáltatással. Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha valóban megvásárolod ! UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSSAL NEM POSTÁZOK!! Amint megérkezik az utalás még aznap ( de legkésőbb másnap) postára adom a küldeményt, így általában másnapra megérkezik.
Csak belföldre postázok.
Köszönöm megértésedet .

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
590 Ft 590 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szépek, és villámgyorsan megkaptam őket, köszönöm!”

seregn

memodesign további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek