Kutyás lélek ásványkarkötő larvikitből -  - Meska.hu Kutyás lélek ásványkarkötő larvikitből -  - Meska.hu Kutyás lélek ásványkarkötő larvikitből -  - Meska.hu Kutyás lélek ásványkarkötő larvikitből -  - Meska.hu
Kutyás lélek ásványkarkötő larvikitből -  - Meska.hu Kutyás lélek ásványkarkötő larvikitből -  - Meska.hu Kutyás lélek ásványkarkötő larvikitből -  - Meska.hu Kutyás lélek ásványkarkötő larvikitből -  - Meska.hu
Kutyás lélek ásványkarkötő larvikitből -  - Meska.hu
8 mm-es larvikit ásványkövekből fűztem össze ezt a karkötőt, piros-ezüst színű strasszos gyöngykupakokkal elválasztva. Gumis damilra fűztem, így teljesen rásimul a csuklóra. Ezüst színű csont és szív charmokkal díszítettem, my dog felirattal ás tappancs nyomattal. Kutyabarátnak ajánlom. Hossza 16 cm. LARVIKIT ásvány gyógyhatása: életerővel és fiatalsággal tölti el a fizikai testet. Energetika szinten méregteleníti a szöveteket, nyirok- és egyéb sejteket, és a történetek szerint csökkenti a vérnyomást. Az idegrendszer megnyugtatására és stabilizálására használják. Csökkenti az izgalmakat, józanná és semlegessé tesz. Segít áttekinteni és tisztázni a bonyolult helyzeteket. Salaktalanítja a szöveteket, megnyugtatja az idegeket, hűsít, és csökkenti a vérnyomást. A larvikit a mágia és metafizika köve, amely segíti a lélek utazását a dimenziókon és a különböző idősíkokon, valamint a sámáni alvilág sötétjén át, serkenti a metafizika képességeket, és elősegíti a látomások átélését.
Összetevők

larvikit ásványkő, strasszos gyöngykupak, szerelőkarika, csont charm, szív charm, gumis damil

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

gyöngyfűzés, gyöngyhímzés

Jellemző
larvikit, ásványkő, mydog, tappancs, szürke

Színek

ezüst, piros, szürke

Termékkód

3746209

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Enying)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
1 200 Ft 1 200 Ft

Készítette

ktinab

ktinab

A fülbevaló a legfontosabb ékszer

5 (215)

ktinab boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon szeretem a rózsakvarcot. ez a visszafogottan elegáns kis ékszer kifinomult újragondolása a medál fogalmának. Nagyon tetszik. Köszönöm! ”

Julika

ktinab további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek