Matyó mintás öv
Ezt a gyönyörű matyó mintával hímzett övet elsősorban menyasszonyi ruhához hímeztem, de bármilyen más ruhához is lehet használni.
Az "i...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~8 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyaga: fehér műszálas anyag, mátra selyem hímző fonal
technika: hímzés

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Matyó mintás öv leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~8 napA termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Ezt a gyönyörű matyó mintával hímzett övet elsősorban menyasszonyi ruhához hímeztem, de bármilyen más ruhához is lehet használni.
Az "igazi" eredeti Mátra selyemmel hímeztem, ez a fonal nagyon szép és jó minőségű.
Az öv alapja fehér műszálas anyag, szintén szép és jó minőségű anyag.
A 2. és 3. fotón kalocsai mintával készült övön mutatom meg, hogy hogy kell kinéznie ennek az övnek, ha teljesen kész van, ugyanis ez még nincs készre varrva. Ezt még egy ügyes varrónő fogja befejezni és méretre igazítani.
Az öv hossza 91 cm, szélessége 7 cm. A minta hossza 58 cm, szélessége 5,5-6 cm között van.
A 3. fotón, a ruha szoknya részén csokrok is vannak. Ez szintén kalocsai, nem matyó. Ehhez az övhöz is készítettem csokrokat, ugyanazokkal a virágokkal, amelyek az övben is előfordulnak, összhangban vannak a csokrok mintája az övvel, tehát lehet együtt és külön-külön használni. :) A csokrokat is megtalálod a boltomban. :)
Matyó mintás öv jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~8 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Matyó mintás öv szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 950 Ft | 950 Ft |
Matyó mintás öv alkotója: Bodorka27

kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek