Pipacsmező receptkönyv - RENDELHETŐ
A képeken szereplő csodaszép pipacsos receptkönyv már elkelt, de hasonlót tudsz rendelni! :) 2-3 nap alatt lesz készen.
Kérésedre készü...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyaga: natúr napló, szalvéták, csipkeszál, szatén szalag, akrilfestékek, lakk, ragasztó, fa tábla, fém sarokvédők
technika: decoupage, transzfer és szalvétatechnika, festett tárgyak
Pipacsmező receptkönyv - RENDELHETŐ leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 napA termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
A képeken szereplő csodaszép pipacsos receptkönyv már elkelt, de hasonlót tudsz rendelni! :) 2-3 nap alatt lesz készen.
Kérésedre készülhet más színű pöttyös mintával, illetve a gerincet más színűre is festhetem.
Receptkönyveket készíthetek más mintákkal is, sok-sok gyönyörű mintám van!
Bármilyen kérdésed-kérésed van, kérlek keress bizalommal, köszönöm szépen!
Csodaszép receptkönyv pipacsos-virágos mintával. A virágos minta felett piros alapon fehér pöttyös minta fut, a két mintát pedig piros szaténszalag köti össze. Középre került a szép formájú fa táblácska gravírozott Receptek felirattal. Tovább díszítettem egy fehér színű csipke szállal is, mely még elbűvölőbbé teszi. Gerincét pirosra festettem, hátoldalán pedig szintén a pöttyös minta szerepel, piros színű szaténszalaggal feldobva. A könyv első kettő sarkára díszes, bronz színű sarokvédőket tettem, melyek óvnak és díszítenek.
Az egész felületet lakkozom, így még szebb és tartósabb.
Ezzel a bájos receptkönyvvel meglepheted magad, vagy egy nevezetes ünnep alkalmából egy számodra oly kedves személyt: édesanyádat, nagymamádat, kislányodat/nagylányodat, lánytestvéredet, más hölgy rokonodat, barátnődet, kolléganődet, akiről tudod, hogy imád sütni-főzni. Adhatod ajándékba születésnapra, névnapra, Anyák napjára. Egyedi és emlékezetes karácsonyi vagy húsvéti ajándéknak is tökéletes.
Ez a gyönyörű receptkönyv már nagyon várja, hogy valakinek örömet szerezhessen! :)
A receptkönyv A5-ös, mérete: 14,5 x 20,5 cm, gerince 1,3 cm. 80 sima vagy vonalas lap, vagyis 160 oldal várja, hogy megtöltsék csodás ételek és sütik receptjeivel.
Választható feláras lehetőség: a Receptek felirat helyett rövid egyedi feliratot teszek rá, pl. név/monogram, vagy X.Y. receptjei. A termék kosárba kerülésekor tudod beállítani.
Szeretettel várlak másik Meska boltomban is, a NikoLizaEkszer-ben! :)
(60)
Pipacsmező receptkönyv - RENDELHETŐ jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Pipacsmező receptkönyv - RENDELHETŐ szállítása
Az A5-ös (vagy kisebb) méretű naplókat/könyveket/füzeteket és kisebb termékeket (például hűtőmágnes) ajánlott levélként, gondosan becsomagolva, buborékos borítékban küldöm, hogy óvjam őket a szállítási sérülésektől, és a legolcsóbb legyen a szállítási költség.A fotóalbumokat, A4-es méretű naplókat/könyveket/füzeteket és a dobozokat, illetve egy csomagban több terméket futárszolgálattal, csomagként postai PostaPontra, vagy MPL csomagautomatába küldök. A termékeket szintén gondosan becsomagolom, és buborékos borítékba teszem.
Nagyobb vagy több termék esetében, ha nem férnek bele a buborékos borítékba, dobozba csomagolok.
A csomagot kérheted ajánlott vagy ajánlott elsőbbségi postán maradó küldeményként is!
Minden esetben csak postaköltséget számolok fel, a buborékos boríték és az egyéb csomagolás az én ajándékom! :)
Utánvéttel nem áll módomban postázni! A csomagokat előre utalás vagy bankkártyás fizetés után, az összeg beérkezését követő 1-2 munkanapon belül küldöm. Ha indítottam a csomagot, értesítelek.
Ha nem tetszik a termék, amit kézhez kaptál, mert mondjuk kép alapján mást vártál, vásárlástól számított két héten belül visszaküldheted, és visszafizetem a vételárat (ha a teljes rendelést küldöd vissza, nem csak egy részét, akkor + egyszeri postaköltséget is).
A termékekre 1 hónap garanciát vállalok.
Azon termékeket, melyeknél a termékleírásban is jelzem, puha és enyhén nedves ruhával, óvatosan tudod tisztítani, mivel vízálló és tartós réteget képeznek az akril festékek és a lakkozás. Viszont áztatni és dörzsölni nem szabad őket!
Csak Magyarországi címre számlázok és postázok!
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 685 Ft | 1 405 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 795 Ft | 1 640 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel | 1 505 Ft | 1 505 Ft |
Csomag postai PostaPontra előre fizetéssel | 1 320 Ft | 1 320 Ft |
MPL csomagautomata előre fizetéssel | 890 Ft | 890 Ft |
Postán maradó ajánlott levél, előre fizetéssel | 685 Ft | 1 405 Ft |
Postán maradó ajánlott+elsőbbségi levél, előre fizetéssel | 795 Ft | 1 640 Ft |
Pipacsmező receptkönyv - RENDELHETŐ alkotója: NikoLizaDekor

Örülök, hogy benéztél hozzám! :)
Imádok alkotni, sokféle technikát kipróbáltam már. Ékszereket készítek, rajzolok és festek, dekupázsolok, süthető gyurmázok. Boltomban az általam készített festmények, egyedi fotóalbumok, recept/emlék/vendégkönyvek, illetve fa alapú dekortermékek, mint például teafilter- vagy ékszertartó dobozok között tudsz nézelődni. Válassz festményt, albumot, könyvet, dobozt, dekorációt magadnak, vagy kedves hölgy ismerőseidnek ajándékba!
Folyamatosan töltöm fel a termékeimet, így érdemes időről időre átböngészni kínálatomat.
KEDVEZMÉNY: ha 20.000 Ft feletti értékben vásárolsz, a postaköltséget én állom!
További szállítási információkat az egyes termékeknél, a Szállítási és garanciális feltételeknél találsz!
Még egy pár apróság:
Van egy jó ötleted, amiről úgy gondolod, meg tudnám valósítani? Kérlek, keress meg belső üzenetben, és a rendelkezésemre álló vagy gyorsan beszerezhető alapanyagoktól függően, biztos kiokoskodunk valami szépet! :)
Ha ezeken kívül bármi kérdésed-kérésed volna, szívesen állok rendelkezésedre!
Nézz körül a másik boltomban is, a NikoLizaEkszer-ben, ahol ragyogó NikoLiza ékszerek várnak :)
Köszönöm, hogy nálam időztél, szeretettel várlak máskor is!
További szép és ragyogó napot kívánok! :)
Üdv.:
Niki
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek: