Mesebeli lovacska a varázserdőből - játék & sport - plüssállat & játékfigura - ló - Meska.hu Mesebeli lovacska a varázserdőből - játék & sport - plüssállat & játékfigura - ló - Meska.hu Mesebeli lovacska a varázserdőből - játék & sport - plüssállat & játékfigura - ló - Meska.hu Mesebeli lovacska a varázserdőből - játék & sport - plüssállat & játékfigura - ló - Meska.hu
Mesebeli lovacska a varázserdőből - játék & sport - plüssállat & játékfigura - ló - Meska.hu Mesebeli lovacska a varázserdőből - játék & sport - plüssállat & játékfigura - ló - Meska.hu Mesebeli lovacska a varázserdőből - játék & sport - plüssállat & játékfigura - ló - Meska.hu Mesebeli lovacska a varázserdőből - játék & sport - plüssállat & játékfigura - ló - Meska.hu
Mesebeli lovacska a varázserdőből - játék & sport - plüssállat & játékfigura - ló - Meska.hu
Mesebeli lovacska a varázserdőből - játék & sport - plüssállat & játékfigura - ló - Meska.hu
Neked készül kb. 0 munkanap alatt
Megrendelésre készítem a lovacskákat. A paripák filcből készülnek, kártolt gyapjúval vannak kerekre tömködve. A kis díszeket is filcből varrom rájuk, melyekhez flittereket és gyöngyöket is szoktam használni. A sörényüket és a farkincájukat gyapjúfonalból vagy selyemfonalból öltögetem rájuk. A szabásmintát úgy alakítottam ki, hogy a lovacska beleilljen egy kisgyermek kezecskéjébe is, és tudjon megállni a saját lábain. Sajnos a mai gyerekek egyre kevesebbet játszanak, pedig a játék a testi és lelki fejlődésükre egyaránt hatással van. Ezek mellett az önfeledt játék örömet szerez számára, szórakoztatja és hasznosan tölti ki a szabadidejét. A gyermeked az általa kitalált történetben, ezzel a lovacskával biztosan elvarázsolódik. Meghatározó ajándék lehet ebből a paripából, gyermeklelkű felnőtteknek és gyerkőcöknek (az egész kicsiktől a nagyobbacskákig), akik szeretik a lovakat és akik ezután fogják megszeretni őket. Mérete:20x18x9cm
Összetevők

gyapjúfilc, gyapjú, himzőcérna, selyemfonal, flitter, gyöngyök

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 0 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás, baba-és bábkészítés

Jellemző
játék & sport, plüssállat & játékfigura, ló, ló, gyermekjáték, egyedi, ajándék, paripa, karácsony, játék

Színek

bordó, ezüst, fekete

Termékkód

5585659

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Ajka)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Sameday futárszolgálat logocsomagautomata előrefizetéssel
1 349 Ft 1 349 Ft

Készítette

andidea

andidea

Lelkemből pattant alkotások.

5 (272)

andidea boltja  ›

Róla mondták

“Andi egyéni kéréseimnek is eleget tett. Nagyon kedves, segítőkész, és a határidőt maximálisan figyelembe vevő eladó. A munkája kifogástalan, éppen olyan, amilyennek álmodtam. Nagy örömet szerzett vele nekem és annak, akinek én ajándékoztam. Hálás köszönet érte!”

martaladanyi

Egyedi rendeléseket is vállal

andidea további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek