Világos rózsaszín nyári táska -  - Meska.hu Világos rózsaszín nyári táska -  - Meska.hu Világos rózsaszín nyári táska -  - Meska.hu Világos rózsaszín nyári táska -  - Meska.hu
Világos rózsaszín nyári táska -  - Meska.hu Világos rózsaszín nyári táska -  - Meska.hu Világos rózsaszín nyári táska -  - Meska.hu Világos rózsaszín nyári táska -  - Meska.hu
Világos rózsaszín nyári táska -  - Meska.hu
Vastag pamut pólófonalból készült ez a közepes méretű, tavaszi/nyári válltáska. A fonal mintája fehér alapon világos rózsák. Bélése 100% pamut, a táska füle 11 mm-es puha kötél, hossza 53 cm. A táska alapja vegán bőr, szélessége 35 cm, magassága 26 cm, mélysége 10 cm. Ha kérdésed van, keress bátran;)
Összetevők

pólófonal, pamut, kötél, vegán bőr

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

horgolás

Jellemző
nyári, pólófonal, tavaszi, strand, pakolós

Színek

fehér, rózsaszín, tarka

Termékkód

3425130

Személyes átvételre Dunakeszin van lehetőség.

Amennyiben az elkészült termék nem olyan, mint amilyet elképzeltél, úgy a kézhezvételtől számított 7 napon belül visszaküldheted eredeti állapotában és visszafizetem a vételárat. Kérlek ügyelj arra, hogy a termék ne legyen sérült a visszaküldés pillanatában, mert ebben az esetben nem tudom a visszafizetést garantálni.
Visszaküldés esetén a szállítás költsége téged terhel.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Pest megye)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Foxpost előreutalással (kisméretű csomag)
900 Ft 1 800 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
1 400 Ft 1 400 Ft

A termék egy Meska felhasználó egyedi megrendelésére készült, ezért megvásárlása is csak számára lehetséges. Ha szeretnél ilyen vagy hasonló terméket, vedd fel a kapcsolatot a termék készítőjével!

Megrendelem

Készítette

Róla mondták

“Sziasztok! A leheto legkedvesebb az elado vagy is keszito! Egy csoda lett a taska, pont olyan amilyet szerettem volna! Csak ajanlani tudom, gyors es preciz munka! Koszonom szepen Kedved Boglarka! Biztos hogy nem utoljara rendeltem! ”

Nikipatkos

Egyedi rendeléseket is vállal

A termék egy Meska felhasználó egyedi megrendelésére készült, ezért megvásárlása is csak számára lehetséges. Ha szeretnél ilyen vagy hasonló terméket, vedd fel a kapcsolatot a termék készítőjével!

Megrendelem

missbkiss további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek