CRYSTALL vajszínű, hajócsipke fülbevaló

Ezt a hókristályra emlékeztető fülbevalót vékony vajszínű (csontszín) fonalból készítettem hajócsipke technikával. A hókristályra emlé...

kézműves termék, készítette: CsipkeVera
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: horgoló fonal, fém kapocs, gyöngy
technika: csipkekészítés, horgolás

CRYSTALL vajszínű, hajócsipke fülbevaló


   
   

CRYSTALL vajszínű, hajócsipke fülbevaló leírása

késztermék, azonnal szállítható

Ezt a hókristályra emlékeztető fülbevalót vékony vajszínű (csontszín) fonalból készítettem hajócsipke technikával. A hókristályra emlékeztető csillogást az apró gyöngyök adják meg, melyeket az ékszerbe dolgoztam. Keményítettem.
A csipke átmérője 4 cm. Hossza az ezüst színű kapoccsal és a csiszolt színtelen gyönggyel együtt 6 cm.

Romantikus lelkűeknek ajánlom ezt az ékszert, fehérben akár menyasszonyi ruha kiegészítőjeként is. Választható hozzá nyaklánc, vékony láncon függő négyes osztású medál, valamint karkötő.

CRYSTALL vajszínű, hajócsipke fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: CsipkeVera
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3654011

feltöltve
2020. február 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

CRYSTALL vajszínű, hajócsipke fülbevaló szállítása

A terméket gondosan csomagolva, ajánlott levélként (vastagsága miatt nem szabvány!), adom fel a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összeggel.

Amennyiben nem vagy elégedett a kapott termékkel (nem olyan a színe, mérete...mint amilyennek a fotók és a termék leírás alapján képzelted) küldd vissza 5 munkanapon belül a sértetlen minőségű terméket és visszafizetem az árát.Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 390 Ft 390 Ft

CRYSTALL vajszínű, hajócsipke fülbevaló alkotója: CsipkeVera

CsipkeVera
Nagyon szerencsés vagyok: édesapámtól a muzikalitást, édesanyámtól pedig a kézügyességet örököltem. Nálunk minden nap szólt a harmonika vagy a zongora, és csattogtak a kötőtűk, berregett a varrógép.

Varrással, horgolással, kötéssel kezdtem. Gyakorlatilag a ruhatáramat egy ideig magam készítettem,majd a kislányaim babáját öltöztettem. Készítettem már gyufaszálból, hullámkartonból babaházat, lovardát... a gyermekeimnek.

Legújabb szerelem pedig a hajócsipke ( tatting , frivolité). Ezzel a technikával sokkal kifinomultabb alkotások születnek mint horgolással. Az egész úgy kezdődött, hogy összetörtek a korábban horgolással díszített húsvéti tojásaim. Ehhez kerestem az interneten ötletet. Találtam csodaszépeket, de rá kellett jönnöm, ez bizony horgolással nem kivitelezhető. Kutattam utána, hogy hasonló termékek hogyan készülnek, így derült ki hogy létezik a hajócsipke, amiről addig nem is tudtam. Azóta a kis hajók kattogó hangját hallja a családom, mikor szabadidőmben (és néha házimunka helyett is ) elfog az alkotás vágya. Az alap mintákat 1800-as évekből származó angol kézimunkakönyvekből veszem kölcsön és a saját elképzelésem szerint variálom.

Köszönöm, hogy ellátogattál a boltomba, mert ez azt jelenti, az alkotásaim felkeltették érdeklődésedet. Nézz be máskor is. Előfordulhat, hogy most nem, de később találsz a hangulatodnak, vágyadnak megfelelő dolgot. Kérhetsz bátran a már elkelt ékszerekből is, szívesen megismétlem.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek