Nemez laptop tartó táska  - táska & tok - ebook & tablet tok - Meska.hu Nemez laptop tartó táska  - táska & tok - ebook & tablet tok - Meska.hu Nemez laptop tartó táska  - táska & tok - ebook & tablet tok - Meska.hu
Nemez laptop tartó táska  - táska & tok - ebook & tablet tok - Meska.hu Nemez laptop tartó táska  - táska & tok - ebook & tablet tok - Meska.hu Nemez laptop tartó táska  - táska & tok - ebook & tablet tok - Meska.hu
Nemez laptop tartó táska  - táska & tok - ebook & tablet tok - Meska.hu
Gyapjúból nemezeltem ezt a vastag, erős, puha, tartós, könnyű, cipzáras laptop tartót. Mérete 40 x 32 cm. Bármilyen méretben, színben, mintával rendelhető. 100% gyapjú (+ cipzár :)
Összetevők

gyapjú

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 21 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

nemezelés

Jellemző
táska & tok, ebook & tablet tok, nemez, notebooktáska, nemeztáska, laptoptartó, notebooktartó

Színek

narancssárga, sárga, zöld

Termékkód

3611936

A szállítást GLS-sel, vagy postai csomagként tudom megoldani, előre utalás után, vagy utánvéttel.
Személyes átvétel Zamárdiban vagy környékén lehetséges.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Somogy megye)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
2 600 Ft 2 600 Ft
Postai küldemény utánvéttel
4 000 Ft 4 000 Ft
Futárszolgálat utánvéttel
2 500 Ft 2 500 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szépen megmunkált,csodálatos szinösszeállitású nemezkalapot kaptam!!Pontosan olyan,mint a képen,és a mérete is tökéletes.Hálásan Köszönöm!!!!”

Evamamma

Egyedi rendeléseket is vállal

nemezelem további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek