Öregített tálaló - fogantyúval ellátott rusztikus fenyőtál sötétbarna színben - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Öregített tálaló - fogantyúval ellátott rusztikus fenyőtál sötétbarna színben - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Öregített tálaló - fogantyúval ellátott rusztikus fenyőtál sötétbarna színben - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Öregített tálaló - fogantyúval ellátott rusztikus fenyőtál sötétbarna színben - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu
Öregített tálaló - fogantyúval ellátott rusztikus fenyőtál sötétbarna színben - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Öregített tálaló - fogantyúval ellátott rusztikus fenyőtál sötétbarna színben - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Öregített tálaló - fogantyúval ellátott rusztikus fenyőtál sötétbarna színben - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Öregített tálaló - fogantyúval ellátott rusztikus fenyőtál sötétbarna színben - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu
Öregített tálaló - fogantyúval ellátott rusztikus fenyőtál sötétbarna színben - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu
Öregített tálaló - fogantyúval ellátott rusztikus fenyőtál sötétbarna színben - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu
30x60 cm-es, 1cm magas, puhafenyőből készült tálaló. Súlya 1,5 kg. Vásároltam natúr fenyőpolcot és 2 db antikolt fém fogantyút. Nálunk egy sütögetős kerti partin és egy esős vasárnap is jól jön egy tálaló a konyhában, az asztal körül. Innen az ötlet. Vajon, milyen tálat készíthetek fából? Szeretem becsempészni a régi idők hangulatát a konyhába – és mivel nincs időm megvárni míg pár 100 év alatt megöregszik a fadarabom -, nekiesek drótszőrű kefe segítségével gépi csiszolóval a fa felületének. Pár perces művelet során a puha fenyő részecskéi kikopnak, az erősebbek megmaradnak. Ezáltal érdes, koptatott felület kerül elő. A ceruzával előrajzolt ívek mentén a sarkokat fűrésszel levágom, majd csiszolópapír segítségével az éleket lecsiszolom. A tálcám színének vizes bázisú beltéri lazúr festéket választottam sötétbarna színben, ezzel kentem le egyszer. A teljes száradás után selyemfényű lakkal festettem le a fát több rétegben, majd a foganytúkat rácsavaroztam. Rusztikus darab lehet e tálaló egy szalonnasütős tábortűz mellett vagy egy borkóstolás alkalmával.
Összetevők

fenyőfa, fém fogantyú, beltéri lazúr festék, selyemfényű lakk, fa

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

festett tárgyak

Jellemző
otthon & életmód, konyhafelszerelés, tálalás, rusztikus, öregített, fogantyú, praktikus, barna

Színek

barna

Termékkód

3828139

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft

Készítette

BohemKucko

BohemKucko

A fa új élete - otthonunk éke; akril festmények vászonra, fára

5 (31)

BohemKucko boltja  ›

Róla mondták

“Egy újabb csodaszép alkotással gazdagodtunk. Az alkotója roppant ügyes,munkáit bátran ajánlom mindenkinek!! Köszönjük szépen!!!”

cuci25

Egyedi rendeléseket is vállal

BohemKucko további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek