Tengerész mintás könyvkabát -  - Meska.hu Tengerész mintás könyvkabát -  - Meska.hu Tengerész mintás könyvkabát -  - Meska.hu Tengerész mintás könyvkabát -  - Meska.hu
Tengerész mintás könyvkabát -  - Meska.hu Tengerész mintás könyvkabát -  - Meska.hu Tengerész mintás könyvkabát -  - Meska.hu Tengerész mintás könyvkabát -  - Meska.hu
Tengerész mintás könyvkabát -  - Meska.hu
Ezt az igazán nyári hangulatú könyvkabátot a papírkönyvek szerelmesei számára varrtam :) Kívül vastagabb vászonból, belül pamutvászonból készült, puha bélelése segít a könyvek épségének megőrzésében. A bele varrott gumipántos könyvjelző is nagyon hasznos apróság. S méretű :), 20X12X3 cm nagyságú könyv a legnagyobb, ami belefér. Mosása kézmeleg vízben ajánlott, szárítógépbe nem javaslom. Könyvmolyoknak kitűnő ajándék! Nagyon sok szép pamutvászon anyagom van, ha más mintával szeretnéd, írj üzenetet!
Elérhetőség

Késztermék, azonnal szállítható

Típus

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
könyv, könyvkabát, könyvruha, könyvborító, védő, tengerész, horgony, könyvjelző

Szín

mintás

Termékkód

3777693

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest XI. kerület)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
955 Ft 955 Ft
Foxpost automatába
999 Ft 999 Ft

Készítette

Macka

Macka

Engem kikapcsol és feltölt a varrás :)

5 (904)

Macka boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon szépen elkészített táska. Az anyaga is nagyon tetszik. Gyorsan megtörtént az adás- vétel. Örömmel használom. Csak ajánlani tudom a kedves készítőjét!”

Jackie05 Jackie05

Macka további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek