Erő és bölcsesség
Az elefántnak mint szimbólumnak számtalan jelentése van. Legjellemzőbb, hogy a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, ...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: feszítettvászon, akrilfesték, lakk, strasszkő
technika: festészet, festett tárgyak

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Erő és bölcsesség leírása
Az elefántnak mint szimbólumnak számtalan jelentése van. Legjellemzőbb, hogy a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet jelzőket társítják hozzá. E tulajdonságok nem csak az elefántnak, hanem a kiváló embereknek is vonásai. Ezért nem véletlen, hogy, akik szeretik az elefántokat, vagy birtokolnak elefánt szobrot, motívumot, magukra ismerhetnek az elefánthoz csatolt jelzők hallatán.
Hajdanán Ázsiábán csak a királyok tarthattak elefántot, ezáltal ezekben a régiókban az uralkodói hatalom jelképévé is vált. A 7 fő csakra és azok szimbólumai is megjelennek a képen. A csakrák közepében a csakrának megfelelő színű strasszkövet helyeztem amin meg-meg csillan a rávetődő fénysugár.
40 cm x 40 cm - s feszítettvászonra festettem akrilfestékkel, száradás után lakkoztam.
Erő és bölcsesség jellemzői
Erő és bölcsesség szállítása
Személyes átvétel Vácon, Budapesten és Dunakeszin lehetséges . Helyszín megbeszélés szerint. A megadott szállítási költség összege 2 kg alatti csomagsúlyra érvényes. Ez felett minden esetben a GLS szolgáltató által megszabott szállítási költség a mérvadó.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 700 Ft | 500 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Erő és bölcsesség alkotója: ZenDalaArt

Boltomban többféle egyedi készítésű ajándéktárgy közül válogathatsz. Vannak feszített vászonra akrillal festett képek különböző méretben és stílusban, selyemre festett kör alakú ablakképek több méretben, pontozós technikával készült dísztárgyak és mécsesek, egyedi faliórák többféle technikával díszítve.
Alkotó folyamataimat egy relaxált állapot vagy meditáció előzi meg.. Ebben a lecsendesedett térben jönnek az inspirációk s elsőként a képzeletemben majd az anyagban is megszületnek, formát öltenek. Örömmel és szeretettel készítek minden egyes darabot és tiszta szívemből kívánom, hogy aki kézbe veszi ezeket az alkotásokat ugyan így fog érezni.
A kreatív tevékenységek nem csak az önkifejezés eszközei hanem folyamatos flow élményt is jelentenek. Ez egy rendkívül pozitív, emelkedett energia.
Saját tapasztalatom, hogy a kreativitás kibontakoztatásának csak is pozitív hozadékai vannak. Ebből kifolyólag, és természetesen belső igényem is, hogy szívesen tanulok új technikákat, folyamatosan fejlesztem magam az élet minden területén, s adom át másoknak is ezt a fajta életszemléletet és tudást.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek