Home Sweet Home üzenő tábla Édes otthon  felirattal -  - Meska.hu Home Sweet Home üzenő tábla Édes otthon  felirattal -  - Meska.hu
Home Sweet Home üzenő tábla Édes otthon  felirattal -  - Meska.hu Home Sweet Home üzenő tábla Édes otthon  felirattal -  - Meska.hu
Home Sweet Home üzenő tábla Édes otthon  felirattal -  - Meska.hu
Home Sweet Home üzenő tábla Édes otthon  felirattal -  - Meska.hu
Lakásod, konyhád dísze lehet ez a alapozással, többrétegű dekor festékekkel valamint egy vintage stílusú levendulás képpel díszített, majd befejezésül egy matt lakkal fedtem és régies hatást keltő barnás szegélyt kapott a faalap. Az üzenetek felírására szolgáló papírlapokat csipesszel rögzítettem ,erre feljegyezheted a teendőket vagy a bevásárló listád. Száraz ruhával tisztítható, akasztóval ellátott. Mérete: 37*14 cm
Összetevők

fa, festék, szalvéta, zsinór, lakk, papír, selyem szalag, fa

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

decoupage, transzfer és szalvétatechnika, festett tárgyak

Jellemző
üzenőtábla

Színek

fehér, mintás

Termékkód

3837861

Személyes átvétel is lehetséges, Veszprémben.
Vásárlás után kérlek egyeztessünk a kívánt szállítási módról.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
595 Ft 1 300 Ft

Készítette

vintageajandek

vintageajandek

Vintage stílusú fa termékek,lakás díszek ,különleges technikával - a különleges és igényes dekoráció kedvelőinek

5 (143)

vintageajandek boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon elégedett vagyok a termékekkel, hamar megérkeztek, az eladó pedig igazán kedves. Köszönöm az ajándékot!”

hildiko17

vintageajandek további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek