Mandala energia kő
„Körben történik minden, amit a Világ Ereje tesz. Az ég kerek, és azt hallottam, hogy a föld is az, mint a labda, és ilyenek mind a csi...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: kő, akril festék, lakk
technika: festészet

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Mandala energia kő leírása
„Körben történik minden, amit a Világ Ereje tesz. Az ég kerek, és azt hallottam, hogy a föld is az, mint a labda, és ilyenek mind a csillagok. Örvénylik a szél, mikor legnagyobb erejében mutatkozik meg. A madarak kör alakú fészket raknak, mivelhogy ugyanaz a hitük, mint a mienk. A nap ugyancsak körben jár, miként a hold is, és bizony mindkettő kerek. Ugyanígy nagy kört formálnak váltakozásukban az évszakok, és mindegyre visszatérnek ugyanoda, ahol voltak. Az ember élete is kört alkot, a gyermekkortól a gyermekkorig, és ugyanilyen minden a világon, ahol az Erő működik.” Egy dakota indián bölcsessége.
Akril festékkel, szabad kézzel, két réteg lakkal zárva a kellő tartósság érdekében.
Víz és ütés álló.
89g
Kb:7x6 cm
Magassága:kb:3cm
Mandala energia kő jellemzői
Mandala energia kő szállítása
Személyesen átvehető a megvásárolt termék előre egyeztetett időpontban Budapesten a Keleti Pályaudvarnál.Postázni csak előre utalás esetén áll módunkban.Fontos!A legoptimálisabb postai díjszabást keressük ki Önnek a Postadíj kalkulátor segítségével, így mielőtt megvásárolná termékünket célszerű üzenetben érdeklődni mennyi lenne az Ön által kiválasztott postai mód alapján a termék posta költsége.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 450 Ft | 1 650 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 000 Ft | 1 100 Ft |
FoxPost | 1 100 Ft | 1 200 Ft |
Mandala energia kő alkotója: Kezmuvesjosagok

A többes szám nem véletlen, hiszen én csak a pénzügyekért vagyok felelős, illetve apróbb barkácsolásokban segítek és az alapanyagok beszerzésében veszem ki a részem.Feleségem egy személyben az alkotó:Szilágyiné Évi át is adom neki a szót:
Köszöntelek látogató:-) Sok technikát elsajátítottam az évek folyamán így elég széles a termék skálánk, az álomfogókon át a nemez tündérekig az apró figyelmességektől a nagyobb ajándékokig minden megtalálható termékeink között.Fontos számomra, hogy csak minőségi alapanyagokkal dolgozzam, és amikor alkotok minden energiámat és összpontosításomat az adott munkámra fordítsam.Bármilyen kérdéssel kéréssel keressetek bizalommal. Kellemes nézelődést kívánunk:Szilágyi Zoltán/Szilágyiné Évi
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek