A dobozt először alapoztam, majd repesztőlakkal átkentem, ezután felvittem a végső, csontfehér és fehér festékréteget. Az antik hatás k...


Tengeri hekentyűs dobozka


   
   

Tengeri hekentyűs dobozka leírása

A dobozt először alapoztam, majd repesztőlakkal átkentem, ezután felvittem a végső, csontfehér és fehér festékréteget. Az antik hatás kedvéért csiszoltam. Ezután FIMO-ból víz alapot készítettem amit üveglencsékkel is díszítettem, végül a tengeri állatkákat helyeztem a dobozra. Végül enyhén lakkoztam.
Felhasználása sokoldalú lehet, akár ékszerdobozként, akár játékdobozként, vagy desszertes dobozkaként használható, akár ajándékba adható, csak a képzelet szabhat határt...

Magassága: 5cm
Hosszúsága: 20,2 cm
szélessége: 10 cm


Tengeri hekentyűs dobozka jellemzői

kézműves termék, készítette: blueklarionszínek

típus
fizikai


termékkód
3777853

feltöltve
2020. július 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Tengeri hekentyűs dobozka szállítása

Kedves Vevőim!
A megvásárolt termékeket a vételár bankszámlámra beérkezése után, mihamarabb postázom ajánlva, vagy ajánlott elsőbbségi levélként, FOXPOST-tal, terjedelmesebb termékeket postacsomagként a Meskán megadott címre. Természetesen a rendelés leadása után e-mailben egyeztetünk a részletekről.
Utánvétes fizetéssel a korábbi rossz tapasztalatok miatt nem postázok.
Személyes átvételre kizárólag Székesfehérváron, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.
A vásárlástól való elállás esetén kérek egy visszajelzést e-maiben, illetve abban az esetben is, ha az utalás egy későbbi időpontban valósul meg.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postán maradó, előre fizetéssal 2 150 Ft 2 150 Ft
Postai csomag küldemény ajánlott előre fizetéssel 1 690 Ft 1 690 Ft
FOXPOST automata előre fizetéssel 990 Ft 990 Ft

Tengeri hekentyűs dobozka alkotója: blueklarion

blueklarion
Az egyedi "lélekkel" rendelkező ékszereket kedvelem. Hiszek az ásványok gyógyító, tisztító, spirituális erejében. gondolatokkal, szenvedéllyel és azzal a szilárd hittel készítem a tárgyakat, hogy azok által más is megleli a megtisztulást. Orgonitokat is készítek, amelyek igen hasznosak környezetünk jobbá tételében. Dr. Wilchelm Reich (1897-1957), pszichiáter, pszichoanalitikus, egy időben Freud munkatársa fedezte fel ezt a különös energiát. Orgon-energiával kapcsolatos kutatásain alapul, összetevői: polieszter gyanta és alumínium- vagy más fémforgács, egy kisebb darab kvarckristály. A műgyanta szilárdulás közben valamelyest összezsugorodik, ezáltal a belül lévő kvarckristályra állandó nyomást gyakorol. Az orgonit a környezetében előforduló természetellenes és életformákra káros energiákat alakítja át pozitív életenergiává. Az orgonit nem csak megszünteti a káros energiákat, hanem pozitív életenergiává alakítja azokat és örökké használható. Magát a rádió-, tévé-, mobil stb adást nem zavarja, csupán annak káros hatásait alakítja éltető energiává.
Ezek mellett kis ajándéktárgyakat, festményeket, grafikákat készítek a saját és remélhetőleg mások örömére is. Néha formabontó, akár asszimetrikus megoldásokat alkalmazok, soha nem készítem el ugyanazt, legfeljebb csak egy hasonlót, hiszen mi emberek sem vagyunk egyformák.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek