Kékmadár gazdára vár!

Közeleg a karácsony, nyertél már ajándékot? A közelmúltban hatalmas sikert aratott a Meska.hu Facebook-oldalán lefolytatott nyereményjátékunk, melyen az egyik szerencsés Meska-barát egy Meska-bőrékszer szettet vihetett haza. A pozitív fogadtatáson felbuzdulva mostantól igyekszünk heti rendszerességgel kisorsolni egy-egy Meska-alkotó felajánlását. Az első heti préda almodora nevű felhasználó égszínkék tollú bagoly gyereksapija, ami hamarosan egy 1-4 éves csemete fejét melegítheti!

bagolysapi

Mit kell tenned, hogy a tiéd lehessen ez a cuki horgolt bagoly-fejfedő, amely viselőjét zabálnivaló angyalkává varázsolja?

Keresd meg a Meskát a Facebookon! Legyél a követőnk (lájkold az oldalt), majd lájkold és oszd meg a baglyocska fotóját! A fotót megosztó követők között egy hét múlva sorsoljuk ki a sapót, az eredményt pedig a Facebookon és a Meska-blogon is közzétesszük, illetve a szerencsés nyertest üzenetben keressük meg!

Szülők és nagyszülők – lájkolásra fel! Ez a szelíd, pihe-puha, meleg, pápaszemes kékmadár csak arra vár, hogy boldoggá tegyen egy emberfiókát!

Más méretben az alkotótól rendelheted meg a sapkát.

Az eredeti termék linkje almodora boltjában: katt ide!