Nyerj kikelet-színű csipke fülbevalót a Meskán!

Halványzöld hajtásaival már zsendül a vetés, az ibolya és a hóvirág is bontogatja szirmait, a Nap még sápadt, de a fakókék eget egyre élénkebbre színezi. Ugye, milyen csodálatosak a természet első, a téli szürkeségbe berobbanó, még kissé éretlen, de annál reménytelibb színei? Marmancs csipke fülbevalója, mely a Meskamázli eheti nyeremény, ezeknek az árnyalatoknak köszönheti üdeségét.

A kora tavasz jellegzetes színvilága a remény, az újjáéledés, a kezdet és a szárnyait bontogató fiatalság hírnöke. A kikelet árnyalataiban – mentazöldben, égkékben, smaragdban és türkizben – pompázik a Marmancs műhelyéből származó romantikus és modern fülbevaló.

A horgolt csipkeékszert csiszolt és mintás gyöngyök díszítik. Formája egyszerre idézi a tavasz első virágait, de az indián álomfogókat is. Igazi elsőrandis fruskaviselet, de mindenkinek jól áll, aki a tavasz bolondos, álmodozó gyermekének vallja magát.   
Hossza 8,5 cm, legnagyobb szélessége: 4 cm.

 

Ha szívesen magadra aggatnád a remény színeit, játssz Marmancs csipke fülbevalójáért a Meskamázli oldalán (http://meska.hu/nyeremenyjatekok)!

 

A Meskamázli előző fordulójának nyereményét, aszteri virágeső-nyakláncát Chica nevű felhasználónk nyerte, aki valószínűleg hamarabb fog virágba borulni, mint a fák :) – gratulálunk!