Nyerj vidám fejfedőt a szeszélyes tavaszi napokra!

Tudtad, hogy a test egyik legfontosabb hőközpontja a fej? Hűvösebb időben ezért elengedhetetlen, hogy melegítéséről megfelelően gondoskodjunk. Bár már erősen incselkedik velünk a tavasz, ne dőljünk be neki: a Meskamázli heti nyereményével, Mogam divatos, meleg kendő-sapkájával azonban nem érhetnek meglepetések!

A norvég csajokról bizonyára nem véletlenül él a köztudatban, hogy természetkedvelőek, nem nyafogósak, öntudatosak és jókedvűek: ha te is hasonlónak vallod magadat, ez a norvég stílusú rojtos, nőcis fejfedő hű barátként szegődhet melléd zegernyés kalandjaidhoz!

Hűs tavaszi esték, csípős hajnalok és reggelek, szeszélyes áprilisi szelek, utószezoni síelés, magaslati túrák? Ezzel a trendi kendővel egyik sem jelent veszélyt az egészségedre, hiszen buksidat biztonságos melegben tartja, így semmi sem vonhatja el a figyelmedet arról, hogy az élet naposabb oldalán érezd magad! Formája miatt ráadásul a kötött kendő könnyen összehajtható és a kézitáska mélyére süllyeszthető, így nem kérdés, hogy magaddal viszed-e kétesélyes időjárás esetén.

Mogam kötött fejfedője puha, kellemes , vidám és egyedi viselet. Ezzel az időtálló bucimelengető darabbal nemcsak a tavaszi szelektől biztosíthatjuk be magunkat, de a következő hideg szezon is felkészülten érhet bennünket.

 

 

Ha laza, természetjáró és jópofa éned norvég mintás kendő-sapkáért kiált, repülj rá Mogam ötletes kiegészítőjére a Meskamázli oldalán (http://meska.hu/nyeremenyjatekok)!

 

Az előző fordulóban mnedeva felhasználónknak volt Meskamázlija, így ő nyerte meg Marmancs kikelet színeiben pompázó horgolt fülbevalóját! Gratulálunk!