Nyerj vintage karperecet a Meskán!

A vintage stílus romantikus ága egy szépséggel kikövezett menekülőút a modern, túlhajszolt világból, mely egy álomszerű harmóniába vezet. Ennek bűbájos példája a Vintage Ékszerek Kicsiny Boltja portékája, a hölgyportrét őrző bronz pillangó-karkötő, mely a Meskamázli játékfordulójának aktuális nyereménye.

A szecesszió érzékeny látványvilágának kedvelői biztosan megtalálják számításaikat VintageEkszerekKicsinyBoltja lepke fazonú vintage karperecében.

 

Az antik bronz színű csuklódísz ékessége Mucha egyik gyönyörű hölgye: a képecske egy üveglencse alatt lapul a pillangó hátán. A karperec merev, csuklónál nyitott, állítható, így kisebb és nagyobb kacsókra egyaránt kényelmes. A kép és az üveglencse mérete 18 x 25 mm-s. Az összképet a lepkemedálra ragasztott rózsaszín swarowski kövek és gyöngyházszínű félgömbök teszik teljessé.

Ha szeretnéd, ha ez a pillangószárnyas tünde bronzköltemény a te karodon pihenne meg, játssz VintageEkszerekKicsinyBoltja karperecéért a Meskamázlin (http://meska.hu/nyeremenyjatekok)!

 

A játék előző fordulójának mázlistája Mangomargitka lett, aki immár Spalti51 kétfunkciós bőrékszerének boldog új tulajdonosa! Gratulálunk!

 

Vintage ékszerek garmadája a Meskán: kattints!

Vintage kiegészítő-szelekciónkban (lent) VintageEkszerekKicsinyBoltja, Enid, KAndi1, Sweetandbead, IdunKertje és SomethingOldBride alkotásai szerepelnek.