Őszi dekorációk saját kezűleg

Ha Te is szereted az ősz tarka színeit, biztosan boldoggá tenne, ha otthonodban is megjeleníthetnéd a természet apró örömeit, szépségeit. Egy őszi séta alkalmával, a gyerekekkel percek alatt megszedhetjük magunkat levelekkel, ágakkal, termésekkel, amelyekkel aztán ingyen, kis kreativitással hangulatossá tehetjük lakásunkat.

Pazar őszi dekorációk, semmi pénzből, Bien.hu

 

 

 

Levélkoszorú

 

Egy stílusos ajtódísszel hívogatóbbá teheted otthonodat. Egy alap szalmakoszorúra ragasztó segítségével ragassz elsárgult faleveleket, tobozokat, makkot, gesztenyét és egyéb gyönyörű őszi szépséget.

 

Ha elkészültél, egy kis drót segítségével készíts rá akasztót, majd fújd át az egészet víztaszító sprayt, amit hobbiboltokban szerezhetsz be.

 

 

 

Több dekorációs ötletért kattints ide!>>>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekoráljunk az ősz díszeivel: egyszerűen, saját kezűleg, Bien.hu

 

 

 

Gesztenye

 

A gesztenyéket ebben az időszakban előszeretettel gyűjtik a gyerekek is, mert amellett, hogy vicces játékokat lehet belőlük kreálni, a gyógyszergyárak is átveszik a hatóanyagaik miatt. Ha díszként szeretnéd használni, akkor csak vedd elő a gyermeki énedet, és egy csomag fogpiszkálót.

 

Készíts télapót, szánt, de ha nem akarsz ennyire előre szaladni, akkor őzet, szarvast, hernyót, miegymást. Persze a gesztenye is mutatós akkor, ha csak egy tálba teszed az asztal díszítésére.

 

 

 

További tippek itt!>>>>>

 

 

 

 

 

Egyszerű, de csodaszép őszi dekorációk: így készítsd el őket!, Bien.hu

 

 

 

Szalmabábuk

 

A mókás kis szalmafigurák nem csak a gyerekek kedvencei lesznek, te is a szívedbe zárod majd őket. Fogj egy marék szalmát, hajtsd félbe, és egy kicsivel a közepe alatt kösd körbe spárgával, így elválasztva a testet és a fejet. A fej alatti részt oszd három részre úgy, hogy a középső vastagabb legyen.

 

Ez lesz a bábu teste: a spárgával kösd meg középtájon, ahol a dereka lesz, majd az ez alatti részt oszd két részre: ezek lesznek a lábak, amiket a képzeletbeli bokánál kell megkötnöd. Végül a két szélső részből készítsd el a karokat úgy, hogy a vállnál és a csuklónál spárgát kötsz rájuk, majd rövidebbre vágod őket. Ez után már nincs más dolgod, csak kedved szerint öltöztetni, dekorálni a kedves kis fickókat.

 

 

 

 

Még több ötlet itt!>>>>>

 

-x-

 

 

 

Őszi dekorációk a Meskán:

 

Flowerwitch - Falevél lény textil keretben, Meska Lornorcera - Country madárijesztős ajtódísz, Meska FurnsAndArt - Mécsestartó, Meska
Tengelice - Őszi koszorú, Meska Brinza - Üveggömb mécsestartó, Meska Pannika - Sünis ajtódísz, Meska