Karácsonyi díszek, fonott szarvasok (szettben 5 db)- fonott dísz
Ez a bájos szarvas piros sállal kákából illetve gyékényből van fonva. Natúr színével természetes és szép dísze lehet az ünnepek alatt ...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: gyékény, káka, selyemszalag
technika: fonás (csuhé, gyékény, stb.)

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Karácsonyi díszek, fonott szarvasok (szettben 5 db)- fonott dísz leírása
Ez a bájos szarvas piros sállal kákából illetve gyékényből van fonva. Natúr színével természetes és szép dísze lehet az ünnepek alatt otthonodnak.
Lehet használni karácsonyfa dísznek, ajándék mellé kísérőnek vagy állódíszként asztalra helyezni.
Apró eltérések lehetnek a darabok között. (szín, méret ahogy az anyag adja)
Mérete kb. 8-10 cm, de lehet nagyobbat és akár kisebbet is kérni.
Karácsonyi díszek, fonott szarvasok (szettben 5 db)- fonott dísz jellemzői
Karácsonyi díszek, fonott szarvasok (szettben 5 db)- fonott dísz szállítása
Személyes átvételre Budapesten, illetve Nógrád megyében van lehetőség.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 600 Ft | 600 Ft |
Karácsonyi díszek, fonott szarvasok (szettben 5 db)- fonott dísz alkotója: kezmuvesporta

Munkáimat gyékényből, illetve kákából készítem. A felhasznált növényeket én gyűjtöm be, gondosan odafigyelve arra, hogy a legjobb minőségű alapanyagok legyenek feldolgozva. Törekszem arra, hogy munkáim környezettudatos módon készüljenek, használható, viselhető egyedi termékek legyenek.
Létrehoztam a tundeDesign Divat a természetből márkát, ahol hagyományt fonom össze a mai modern elvárásokkal. A formák megújításával és a különböző anyagok kombinálásával születnek meg a különböző fonott táskák, övek, ékszerek, lakberendezési tárgyak, melyek jól használhatóak mindennapjainkban. Munkáimra jellemző a természetesség, letisztultság, hagyomány és fenntarthatóság.
Termékeim zsűrizett, Páva védjegyes alkotások. 2019-ben megkaptam a tárgyalkotó népi iparművész címet. Az elmúlt években számos hazai és külföldi rendezvényen vettem részt, mint kézműves. Munkáim több kiállításon is szerepeltek, illetve díjakat is kaptak
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek