Kandírozott ibolya?
2015. április 08. - Szerző:
Meska
Miért is ne? Hiszen egyre trendibbek az ehető virágokból készült nyalánkságok (lásd levendulás csokoládé vagy fagylalt) így amíg tart az ibolya-szezon, mi is kipróbálhatjuk ezt a különlegességet!
Tovább a bejegyzéshezÍgy ünneplünk mi 2015-ben
2015. április 04. - Szerző:
Meska
Két népszerű alkotónk mesél arról, Náluk hogyan zajlanak a húsvéti ünnepek; fogadjátok szeretettel a beszámolókat!
Tovább a bejegyzéshezHúsvétra hangoló
2015. április 03. - Szerző:
Meska
Bár az időjárás az ilyenkor megszokottnál kicsit zordabb, az ünnepi sürgés-forgás akkor is meghitté teszi a húsvétot, ha éppenséggel a négy fal közé szorulunk a hétvégén.
Tovább a bejegyzéshez