Meska blog

Kandírozott ibolya?

2015. április 08. - Szerző:

Meska

Miért is ne? Hiszen egyre trendibbek az ehető virágokból készült nyalánkságok (lásd levendulás csokoládé vagy fagylalt) így amíg tart az ibolya-szezon, mi is kipróbálhatjuk ezt a különlegességet!

Tovább a bejegyzéshez

Így ünneplünk mi 2015-ben

2015. április 04. - Szerző:

Meska

Két népszerű alkotónk mesél arról, Náluk hogyan zajlanak a húsvéti ünnepek; fogadjátok szeretettel a beszámolókat!

Tovább a bejegyzéshez

Húsvétra hangoló

2015. április 03. - Szerző:

Meska

Bár az időjárás az ilyenkor megszokottnál kicsit zordabb, az ünnepi sürgés-forgás akkor is meghitté teszi a húsvétot, ha éppenséggel a négy fal közé szorulunk a hétvégén.

Tovább a bejegyzéshez
  • 2 / 2